Proposta de treball : Els drets humans


http://www.xtec.cat/~lmonteis/wqdrets/proces.htm

Aquesta webquest realitzada pel professor L. Montes ens pot servir per treballar la unitat que estem realitzant. Hem vist la pel·lícula » Hitler , el reinado del mal» que desprès de treballar amb un guió i una fitxa ens a permès observar atentament els fets que van originar la segona guerra mundial i la posterior elaboració de la declaració dels drets humans. Ara la proposta ha de permetre anar més enllà amb un treball històric,ètic i social. EL llibre de ciències socials et pot ajudar juntament amb els materials que pots veure en el link.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s