FILOSOFIA I ÈTICA

Què són els drets humans? Qui ha fet els drets humans? Quan es van escriure? Tot això és pot trobar en la web d’amnistia internacional. Existeix una classificació entre els tipus de drets ?  Es compleixen tots els drets humans? Quins són els que es compleixen menys? I quins els que es compleixen més?

Si segueixes en la recerca mira de buscar ara una noticia relacionada amb un dret que es vulneri dins el teu país dins algun mitjà de comunicació. Una vegada hagis trobat aquest exemple intenta donar resposta a les següents preguntes: Quin dret es vulnera? Per què? Quines són les possibles solucions ?

Una respuesta a “FILOSOFIA I ÈTICA

  1. hola!!!!!!!!
    soc el edu i vaig a explicarte un dre de qualsevol persona que visqui a espanya.
    El dret de ajuda laboral hi ha moltes persones que no tben trball i tampoc tenen molts diners per poder mantenir la seva familia llavors el que propossa aquet dret es que a la gent que no te treball donarli un treball o donarlis una petita paga perque pugui mantenir a la seva familia i que els pares i les mares pugui donar de menjar als seus fills o filles i tambe que li puguin comprar roba.tambe es una ayuda que serveix per donar facilitats a la gent mayor que esta a les recidencies

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s