QUISE VIVIR Y SIN QUERER APRENDÍ UN POCO


No sé perquè no he canviat el meu nom .Francisco Javier per aquell que tothom em coneix . Xavier. Potser per mandra pequè no he estat mai un defensor de la llengua , de fet els idiomes sempre m’han fet nosa, com tantes altres coses . L’ortografia o la sintaxi , o el càlcul o … la incomoditat amb la roba que pica. De petit em van tallar les ales quan jo volia ser un nen lliure i rebel , un sommiador. Ja de ben petit les normes, les escoles cristianes, la bata, el número marcat a cada objecte de l’escola, l’obligació de jugar a futbol , .. El cinema que diumenge en sessió doble es feia a l’escola cristiana era la única cosa que em salvava una mica del món agressiu i horroròs . Els maldepanxes van començar als 9 anys fins que als 12 vaig ser operat d’una oclusió intestinal i em van diagnosticar una malaltia crònica , de fet el seu nom encara no gaire conegut a Espanya va alertar als meus pares que creien que era un linfosarcoma , finalment una Malaltia de Crohn . Això em va portar a viure des dels 20 anys amb una protesi permanent encastada per no tenir intesti gruixut . Motiu també que va fer abandonar el meu sommi de ser cuiner i començar gaire bé un any aquest ofici a Sant Pol de Mar com tècnic d’empreses turístiques una diplomatura . Després d’un any a l’hospital vaig entrar en una mena de misticisme espiritual que em va donar molta pau i serenitat , aprenent teologia hores i hores i gaudint de les seves matèries .. però precisament gràcies a restar moltes hores a la biblioteca episcopal fent un treball pel pare jesuita Eusebi Colomer , vaig descobrir que la filosofia podria ser el meu veritable camí d’interès… Havia començat a viure aleshores amb el meu germà petit i donant classes de religió catòlica que ens pagaven sense cap contracte laboral unes pagues vaig anar tirant … fins que vaig entrar a l’escola de Formació Profesional a fer religió durant tres anys … No he tingut gaire autoestima mai , per això els meus problemes de timidesa han estat grans sempre .. això no vol dir que no hagi tingut algunes noies considerades novies meves .. però des del principi sense gaire sort i amb desencert potser per part meva .. Potser per això la primera es deia Soledad … Nombroses vegades he estat ingresat a l’hospital i he conegut aquest espai que hi tinc moltes annecdotes … com la mort de la meva doctora de referència d’un càncer fa uns 14 anys amb qui em sentia molt unit … però això és la vida la perdua constant del que vivim i del que deixem enrera

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s