Llepafils


Adorno

T’he dit que no vull cap mestre tites. No sóc així, si una cosa tinc clara és la meva voluntat. Nietzsche en la seva obra pòstuma ja va dir que «La voluntat es el poder per saber menysprear la raó». La Josephine ha marxat donant un cop de porta. La veïna ha sortit a veure què passava i en adonar-se ha girat cua tot fent un escarafall grandiloqüent. Bufa quina llepafils.!!!!!! Aleshores he pensat per un instant que la Josephine poseía el do de la inoportunitat. He obert el llibre «Dialèctica negativa» i he seguint acompanyant com cada vespre perquè m’agafi el son del meu avorrit Theodore.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s