RIURES D'EMERGÈNCIA . TUTORIA BATXILLERAT.


EL DIMECRES DIA 14 DE JUNY DE 2012 la Fundació Theodora que treballa per portar als hospitals un somriure com a medecina que ho cura tot als nens i nenes va visitar els nois de primer Batxillerat per agrair la seva participación durant el Carnestoltes 2012 que duia per lema : “Salvem el món amb un somriure” .

 

 

 

La recaptació gràcies al professorat i alumnat així com a les families ha estat de 141 euros venen nassos vermells i píndoles contra el dolor . La presidenta de la Fundació Amaranta Buendia acompayada de la doctora Chispas o Saioa va explicar la seva proposta de fer riure com a excel•lent mètode contra el dolor i les penes. La doctora sonrisa Chispas va protagonitzar tot just abans de fer un examen de mates de final de trimestre un espectacle per calmar l’angoixa, i l’estress pre-examens. Els nois i noies van riure i van gaudir una bona estona . Van fer un sorteig per col•laborar en regals de 10 euros per l’actuació dins la red d’hospitals que ells treballen per triar el doctor o doctora sonrisas que ells volguessin. Mitjançant un codi d’accès els nois o noies escollits podrán fer les donacions als nens i nenes que es troben ingressats.

WWW.RISASDEEMERGENCIA.ORG

FACEBOOK :LARISALESHACEFUERTES

regala@risasdeemergencia.org

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s