COM ÉS CREA UNA IDEOLOGIA ?


racisme[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/mGyMNvFPJ3Y" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Observa el discurs. Si recordes el tema que estem estudiant sobre els drets humans pots entendre com és pot crear una ideologia. En la pel·lícula que estem veient «Hitler, el reinado del mal» veiem un personatge que es va forjant a la seva mida. S’apropia d’un discurs pler d’odi, pler de fal·làcies, de retòrica i sofística entabanadora, de xerrameca. Més tard arriben els simbols, l’escenografia amb els vestits, les presentacions en públic, la música, etc.. La pel·lícula ens mostra detall a detall un Hitler actor, teatralitzat .

Ara et demano que observis el video. Penses que hi ha moltes diferències amb el real? I creus que com es veu a la Pel·lícula Hitler representa un personatge per la gent i el poble ? I el poble com obeeix tant cegament ?

Quina ha estat la teva experiència amb la pel·lícula ?  En elaborar la fitxa d’anàlisi quines conclusions has tret ?  Fitxer  de treball racisme

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s