Autobiografia de Michael Onfray …. orfanat i presó


Hem iniciat un recorregut per un manifest hedonista. Un manifest que presenta un recorregut curiós. Estem al pròleg. En ell hem vist les Geòrgiques de Virgili ,  el Maig del 1968, ….  Orfanat ?   …  Poc a poc . Lectura  i relació de conceptes. Lectura i interpretació de conceptes. Síntesi de conceptes. Idees. Del simbolisme a la realitat. Metàfores i interpretacions. Onfray camina del costat de la seva mare irresponsable o massa responsable que el deixideix abandonar en un orfanat. 

Camí de la força d’existir.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s