La vidua negre !!!


Hi ha moltes aranyes que ens poden enverinar la vida. Les hi ha amb disfresa evident però també amb camuflatge i enmascarades. Unes es vesteixen amb rostre amable i bonic i altres es presenten carinyosament per enverinar-nos lentament. El seu verí mata lentament i origina una asfixia que paralitza tots les parts del cos fins al cor. Qui resulta enverinat va veient com cada part del seu cos es va paralitzant i com si fos de cartró el seu ésser es queda gèlid i a la fi mort. Les vidues negres són perilloses perquè no es veuen venir molts cops si som ingenus, si som innocents.

Un altre dia però parlarem dels escurçons negres que són d’un altre familia. Per acabar cal dir que les vidues negres o taràntules enbolcallen les seves victimes vives i poc a poc les menjaren. Per elles el plat fresc és l’extasi més gran i per això busquen preses fàcils i tendres.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s