Si ignorem ens el fons ens convertim en intolerants.


Per Plató aquells qui viuen en la caverna sotmesos als sentits i a la seva tirania ignoren la realitat. Es troben encadenats per la seva ignorancia. El món dels sentits és l’únic que els permet interpretar la realitat i els ajuda a apropar-se a aquesta. Aquests homes encadenats ignoren la realitat i per això són atrevits i agosarats. La seva covardia els fa creure que son autèntics coneixedors de la realitat.
Per aìxò el presoner que un dia pot alliberar-se de les cadenes de la seva ignorancia es converteix en un intolerant producte de la seva por i la seva inseguretat. D’aquesta manera els intolerants són en el fons els tirans dels nostres dies. Viuen de la por i s’alimenten de la por i això els porta a ser profundament perillosos. La por al desconegut i als altres és el racisme, és la intolerància, és la mentida i la fasetat. La ignorància ens permet ser atrevits amb els altres i ens converteix com ens dirà Plató ens uns assessins del coneixement i la civilització dels homes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s